Bestek & Messen

View as Grid List
Sort by
Display per page

BRINOX ICE CREAM LEPEL S/3 BELI LINE

Beli Line keukengerei is gemaakt van roestvrij staal, een duurzaam, resistent, hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken materiaal. Ze garanderen bruikbaarheid voor uw dagelijks leven!
SRD 72.40

BRINOX S/2 MES+VLEESVORK SET SS

De Suprema-lijn is de perfecte metgezel voor koks met basismenu's die een wild mes willen hebben en ze niet teleurstellen. Deze lijn heeft niet alleen een ABS-handvat met klinknagels en een mes van gehard roestvrij staal, met lichte messen, maar biedt ook meer functionaliteit in uw dagelijks leven. De 2-delige messenset bestaat uit: 8 inch keuken-/vleesmes, afmetingen: 32,5 x 4,5 x 1,8 cm, en 6 3/4 inch vleesvork, afmetingen: 29 x 2,4 x 2,2 cm.
SRD 692.00

BRINOX BROODMES 8" SS INFINITY

Geavanceerde messen, precies en met een uitstekende balans. De Infinity lijn is er voor wie begrijpt dat een goede snit alles betekent bij het bereiden van je maaltijd. Het heeft geharde roestvrijstalen messen, waardoor de draad langer meegaat. ABS wordt in de tang van het massieve roestvrijstalen lemmet geïnjecteerd, wat zorgt voor meer stabiliteit. Ze hebben ook vingerbescherming en klinknagels, beide in roestvrij staal, voor perfecte sneden. Het broodmes heeft een breed gekarteld lemmet en is ideaal voor het snijden van brood en gebak. Het kan ook worden gebruikt voor het snijden van fruit en groenten met een harde schil en zacht vruchtvlees. Deze versie heeft 8 inch en meet: 32,8 x 3 x 1,8 cm.
SRD 815.60

BRINOX SCHILMES 31/2" SS INFINITY

Geavanceerde messen, precies en met een uitstekende balans. De Infinity lijn is er voor wie begrijpt dat een goede snit alles betekent bij het bereiden van je maaltijd. Het heeft geharde roestvrijstalen messen, waardoor de draad langer meegaat. ABS wordt in de tang van het massieve roestvrijstalen lemmet geïnjecteerd, wat zorgt voor meer stabiliteit. Ze hebben ook vingerbescherming en klinknagels, beide van roestvrij staal, voor perfecte sneden. Het groentemes heeft een groot handvat en een klein lemmet, waardoor het veilig en nauwkeurig is om groenten en fruit met grotere behendigheid te schillen, snijden en decoreren. In deze versie is het mes 3 1/2 inch en meet: 20,5 x 2,2 x 1,4 cm.
SRD 451.20

BRINOX UITBEENMES 53/4" SS INFINITY

SRD 671.60

BRINOX TAFELLEPEL S/3 LYON LINE

Het bestek uit de Lyon-lijn heeft eenvoudige, lichte en elegante kenmerken en kan worden gebruikt in keukens van de meest ontspannen tot de verfijnde keukens. Tafellepels zijn perfect voor het dekken van de tafel tijdens de lunch of het diner, vooral bij het serveren van soepen en bouillons. De producten zijn gemaakt van roestvrij staal, zijn bestand tegen oxidatie en kunnen in de vaatwasser. De set bevat 3 tafellepels.
SRD 109.05

BRINOX TAFELMES S/3 LYON LINE

Het bestek uit de Lyon-lijn heeft eenvoudige, lichte en elegante kenmerken en kan worden gebruikt in keukens van de meest ontspannen tot de verfijnde keukens. De producten zijn gemaakt van roestvrij staal, zijn bestand tegen oxidatie en kunnen in de vaatwasser. De set bevat 3 tafelmessen
SRD 165.75

BRINOX TAFELLEPEL S/ 3 BELLAGIO LINE

Het bestek uit de Bellagio-lijn heeft eenvoudige, lichte en elegante kenmerken en kan worden gebruikt in keukens van de meest ontspannen tot de verfijnde keukens. Tafellepels zijn perfect voor het dekken van de tafel tijdens de lunch of het diner, vooral bij het serveren van soepen en bouillons. De producten zijn gemaakt van roestvrij staal, zijn bestand tegen oxidatie en kunnen in de vaatwasser. De set bevat 3 tafellepels.
SRD 109.05

BRINOX TAFELVORK S/3 BELLAGIO LINE

Het bestek uit de Bellagio-lijn heeft eenvoudige, lichte en elegante kenmerken en kan worden gebruikt in keukens van de meest ontspannen tot de verfijnde keukens. Tafelvorken zijn perfect voor het dekken van de tafel tijdens de lunch of het diner. De producten zijn gemaakt van roestvrij staal, zijn bestand tegen oxidatie en kunnen in de vaatwasser. De set bevat 3 tafelvorken.
SRD 109.05

BRINOX TAFELMES S/3 BELLAGIO LINE

Het bestek uit de Bellagio-lijn heeft eenvoudige, lichte en elegante kenmerken en kan worden gebruikt in keukens van de meest ontspannen tot de verfijnde keukens. De producten zijn gemaakt van roestvrij staal, zijn bestand tegen oxidatie en kunnen in de vaatwasser. De set bevat 3 tafelmessen
SRD 129.60

BRINOX TAFELLEPEL S/3 ZWART 1.0MM ITAPARICA LINE

Kleurrijk en informeel, de Itaparica-lijn is perfect om je dagelijkse tafel op te fleuren. Met een gepolijste roestvrijstalen structuur en een handvat van polypropyleen is de eetlepel resistent en praktisch en kan hij in de wasmachine worden gebruikt. Het stuk is perfect om te gebruiken bij de lunch of het diner als het gerecht soep of bouillon is.
SRD 66.60

BRINOX TAFELLEPEL S/3 ROOD ITAPARICA LINE

Kleurrijk en informeel, de Itaparica-lijn is perfect om je dagelijkse tafel op te fleuren. Met een gepolijste roestvrijstalen structuur en een handvat van polypropyleen is de eetlepel resistent en praktisch en kan hij in de wasmachine worden gebruikt. Het stuk is perfect om te gebruiken bij de lunch of het diner als het gerecht soep of bouillon is.
SRD 66.60