Joma

View as Grid List
Sort by
Display per page

JOMA BRIEVENBUS 05 GREEN GARDEN

Een sterke brievenbus waar veel in past, dat is de Joma Brievenbus Green Garden. De brievenbus heeft een lichtjes gebogen voorzijde, wat het geheel een moderne uitstraling geeft. De post kan vanaf de bovenzijde in de brievenbus worden gedaan en dankzij het slot is alles goed opgeborgen. Kortom: een kwalitatief goede brievenbus.
SRD 2509.20

JOMA BRIEVENBUS 05 BLACK GARDEN

Een sterke brievenbus waar veel in past, dat is de Joma Brievenbus Black Garden. De brievenbus heeft een lichtjes gebogen voorzijde, wat het geheel een moderne uitstraling geeft. De post kan vanaf de bovenzijde in de brievenbus worden gedaan en dankzij het slot is alles goed opgeborgen. Kortom: een kwalitatief goede brievenbus.
SRD 2509.20

JOMA BRIEVENBUS 54 OXID MEXICAN

De Brievenbus is gemaakt van hoogwaardig plaatstaal met een duurzame coating. Inwerpopening van deze brievenbus zit aan de bovenzijde en is voorzien van een regendichte klep. Ook geschikt voor grotere poststukken zoals een postordercatalogus. Met het cilinderslot en de 2 gecodeerde sleutels is de brievenbus te openen. Geschikt voor bevestiging aan een muur of op een paal.
SRD 3768.90

JOMA EHBO KAST NO 1

De praktische roestvrijstalen medicijnkast met zijn ruime vakken biedt voldoende ruimte voor jouw medicatie, verband, crèmes, etc. Eén snelle greep in je medicijnkast en je hebt een middel tegen verkoudheid, hoesten, hoofdpijn of ontsmettingsmiddelen bij de hand. Dankzij de opbergvakken heb je veel plaats voor al je medicatie en ben je goed voorbereid. Met de meegeleverde schroeven en pluggen kan de kast snel en eenvoudig aan de muur gemonteerd worden. De afmeting is 300x390x120mm
SRD 2770.35